Access Bars® Behandeling

Hey, bezig bijtje!
Zodra je wakker wordt, sta je “aan”.
Je doet van alles tegelijk en er lopen meerdere projecten door elkaar.

Je bent vaak strenger voor jezelf dan voor anderen. Je legt de lat hoog en steeds vaker heb je het gevoel dat je tekort schiet, omdat je van alles doet, maar het nooit genoeg lijkt te zijn.

Je voelt feilloos aan wat anderen nodig hebben. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Bij jou ben jij altijd als laatste aan de beurt.

Je weet dat de oordelen van anderen er niet toe doen, toch vind je het lastig om ze los te laten en blijft het door je hoofd malen.

Je ervaart ruis, drukte of stress, maar denkt dat dat erbij hoort.
Je bent moe, slaapt slecht, hebt vaker hoofdpijn of andere lichamelijke klachten.

Je hoofd zit vol…

Wat zou het fijn zijn als je daar iets aan kunt doen!

Hoe zou het zijn als je kunt ontladen en de ruis en stress uit je hoofd verdwijnen?
Als je niet meer zo streng voor jezelf hoeft te zijn en je alle verwachtingen en oordelen die jij over jezelf hebt, kan loslaten? Alsof je een grote schoonmaak houdt en de gedachtes, die jou niet verder helpen, weg kunt gooien.

Hoe zou het zijn als je meer op jezelf zou vertrouwen in plaats van op het oordeel van anderen? En je meer ruimte zou krijgen om voor jezelf te kiezen en in balans te komen? Alsof je de automatische piloot uitzet en zo oude patronen doorbreekt.

Hoe zou het zijn als je jezelf meer gemak en plezier in het leven zou gunnen?

Dat is mogelijk!

Tijdens een Access Bars® behandeling kun je ontladen om weer op te laden. Je komt volledig tot rust terwijl je hoofd letterlijk wordt opgeruimd.

Relax – Release – Recharge en just be you!

In 3 of 5 behandelingen laat je overtollige gedachtes en ballast los. Je komt los van de verwachtingen van anderen en zo ontstaat er meer ruimte om jezelf te zijn. Je leert weer te luisteren naar je lijf en de signalen die het geeft, zodat je krachtiger en zelfbewuster in het leven kan staan.

Je kunt ervoor kiezen om Access Bars® te combineren met Life coaching.

Aan het einde van een barsbehandeling…

Tijdens een Access Bars® behandeling voel je je ontspannen en ervaar je diepe rust, misschien val je wel in slaap!

Aan het einde van de behandeling ben je uitgerust en voel je je heerlijk relaxed, alsof je een massage hebt gekregen of lekker een uurtje in het zonnetje hebt gezeten.

De meeste mensen slapen heerlijk en diep na een Access Bars® behandeling en de dagen erna voel je je opgeruimd, opgewekt en ga je lichter door het leven. Alsof er een last van je schouders is gevallen.

Na 3 of 4 weken is het effect van de Access Bars® het meest merkbaar. Je ervaart kleine of grotere veranderingen in jezelf, waardoor je andere keuzes maakt dan ervoor.

Je bent meer in balans, ervaart minder snel drukte of stress en je vertrouwt meer op je intuïtie bij het nemen van beslissingen.

De meeste mensen ervaren de veranderingen als bevestiging van zichzelf, waardoor zij meer zelfvertrouwen krijgen en krachtiger in het leven staan.

Na de Access Bars® behandeling ben je in staat het roer om te gooien en kun je de stap zetten om iets nieuws in je leven toe te laten!

Be you today!

Jouw investering in jezelf

Volwassenen

3 Access Bars® behandelingen € 249,-
1 Access Bars® behandeling € 95,-

Een Access Bars® DUO-behandeling € 175,- (2 personen)
Boek deze behandeling voor twee personen en geniet samen van deze bijzondere ervaring!

Wil je deze liefdevolle behandeling cadeau doen?
Vraag naar de mooie cadeaubon!

Vragen?
Neem gerust contact met mij op

Access Bars® behandelingen zijn er ook voor kinderen en tieners!

Kinderen t/m 9 jaar

3 Access Bars® behandelingen € 149,-
1 Access Bars® behandeling € 65,-

Tieners t/m 17 jaar

3 Access Bars® behandelingen € 195,-
1 Access Bars® behandeling € 80,-

Access Bars® Class

Wil jij zelf leren hoe je een Access Bars® behandeling geeft?

Leer zélf hoe je deze behandeling kan geven tijdens een ééndaagse Access Bars® Class.

De Access Bars® Class is een eendaagse training voor jong en oud. Je kunt deze class ook samen met je kind volgen, kinderen kunnen deze techniek namelijk ook leren!
Zo heb je er zelf ook wat aan!

Iedereen kan leren om Access Bars® te geven.

Vragen?
Neem gerust contact met mij op

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces, waarbij 32 punten op het hoofd licht worden aangeraakt. Elk punt vertegenwoordigt een bepaald aspect van het leven. Bij aanraking van deze punten worden alle beperkende gedachten, ideeën en overtuigingen, die je binnen die context hebt opgeslagen, losgelaten.

Wil je hier meer over weten?
Lees verder over Bars.