Eerste kennismaking

Voor we starten met de Access Bars® behandeling nemen we even de tijd om kennis te maken en zal ik kort uitleggen wat ik ga doen. Ook is er alle ruimte om je vragen te stellen.

De behandeling

Er staat een comfortabele massage tafel voor je klaar. Alleen even je schoenen uit en je kunt ontspannen gaan liggen.

De behandeling start met het aanraken van je voeten, hoofd en handen. Daarna zijn de 32 drukpunten op je hoofd aan de beurt. Ik zal ze in verschillende combinaties licht aanraken. De behandeling duurt voor volwassenen ongeveer 75 minuten, bij kinderen en tieners varieert de tijd tussen 30-60 minuten.

Wat voel je?

Tijdens de behandeling zal je momenten ervaren dat je heel alert bent of juist relaxed. De meeste mensen ervaren ook momenten van complete ontspanning en soms valt iemand in slaap!

Wat je verder van de behandeling merkt, verschilt per persoon. De één voelt tintelingen, schokjes of warmte in het lichaam. Een ander ziet kleuren of ervaart juist helemaal niets. Ook als je meerdere behandelingen doet, zal het iedere keer weer anders voor je zijn.

Alles is goed. Het gaat er niet om hoeveel of wát je voelt of opmerkt. De Access Bars® doen sowieso hun werk.

Na de Access Bars® behandeling

Na de Access Bars® behandeling drinken we nog wat en ben ik benieuwd hoe je het ervaren hebt.

We kijken samen naar de periode ná de Bars en je krijgt tips of tools mee die jou die periode kunnen helpen. Vragen? Stel ze gerust.

Na een behandeling ben je op zijn minst heerlijk ontspannen en uitgerust. Op zijn best doorbreekt het je oude gedachtes en patronen en verandert het je leven!
Wat zou dit voor jou kunnen betekenen?

Wat doen Acces Bars® voor jou

Je voelt je uitgerust en relaxed, alsof je een massage hebt gekregen of lekker een uurtje in het zonnetje hebt gezeten.

De meeste mensen slapen heerlijk en diep na een Access Bars® behandeling en de dagen erna voel je je opgeruimd, opgewekt en ga je lichter door het leven. Alsof er een last van je schouders is gevallen.

Na 3 of 4 weken is het effect van Access Bars® het meest merkbaar. Je ervaart kleine of grotere veranderingen in jezelf, waardoor je andere keuzes maakt dan ervoor.

Je bent meer in balans en ervaart minder stress.  Je vertrouwt meer op je intuïtie bij het nemen van beslissingen.

De meeste mensen ervaren de veranderingen als bevestiging van zichzelf, waardoor zij meer zelfvertrouwen krijgen en krachtiger in het leven staan.

Na de Access Bars® behandeling ben je in staat het roer om te gooien en kun je de stap zetten om iets nieuws in je leven toe te laten!

Be you today!