Nieuwsgierig naar Access Bars®?

Op deze pagina lees je er meer over:

Wat zijn Access Bars®?
Hoe werken ze?
Hoe ziet een behandeling er uit?
Voor wie zijn de Access Bars®?

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

WAT ZIJN ACCESS BARS®?

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die elk een bepaald aspect van het leven vertegenwoordigen. Bij aanraking van deze punten worden alle beperkende gedachten, ideeën en overtuigingen, die je binnen die context hebt opgeslagen, losgelaten. Je ruimt hiermee overtollige gedachten op, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en probeer het een keer!

HOE WERKEN ACCESS BARS®?

Door het licht aanraken van de Access Bars® komen energiestromen in je lichaam op gang.

Zo worden eventuele blokkades opgelost. Je kunt het als ontladen zien, waarbij je overtollige gedachten opruimt. Sommige mensen vergelijken het met het opschonen van een harde schijf.  Naast het loslaten van ballast, leert het lichaam ook ontvangen. Het koesteren van je lichaam, het waarderen van wie je bent en wat je capaciteiten en kwaliteiten zijn.

Ontdek hier meer over hoe Access Bars® werken.

EEN ACCESS BARS® BEHANDELING

Een Access Bars® behandeling duurt voor volwassen 75 minuten.

Voor we beginnen met de Access Bars® behandeling nemen we even de tijd om kennis te maken. Ik zal kort uitleggen wat ik ga doen en jij krijgt alle ruimte om je vragen te stellen.  Er staat een comfortabele massage tafel voor je klaar.

Kom tot jezelf en neem je tijd

VOOR WIE ZIJN DE ACCESS BARS®?

Access Bars® zijn voor iedereen!
Het is voor volwassenen én voor kinderen heel fijn. Voor iedereen met een vol en druk hoofd, voor iedereen die wil ontspannen en opladen, voor iedereen die zich teveel aanpast aan anderen. Als je je zorgen maakt, piekert of bang bent, Als je tegen uitdagingen aanloopt waar je geen oplossingen voor kunt bedenken.

Relax, release and just be you!