Access Consciousness™

Bij SUE Coaching werk ik met verschillende tools en technieken, ik put hiervoor uit verschillende bronnen. Access Consciousness™ is zo’n bron.

Vaak doen we dingen omdat we denken dat het van ons verwacht wordt.

Veel ideeën of overtuigingen zijn ons door anderen aangeleerd. Onze opvoeding, de maatschappij waarin wij leven, onze vrienden, collega’s en gebeurtenissen in het leven; alles draagt bij aan de verwachtingen die wij hebben over onszelf en de ander.

We kunnen soms zo druk bezig zijn om aan alle verwachtingen te voldoen, dat ons hoofd er van overstroomt!

Met de tools en technieken van Access Consciousness™ komt er weer ruimte om anders naar het leven te kijken en nieuwe mogelijkheden een kans te geven. Wie weet is dit hét zetje wat je nodig hebt om een nieuwe stap te nemen en oude patronen te doorbreken.

Access Consciousness™ betekent letterlijk: toegang tot bewustzijn. Het is opgericht door Gary Douglass en Dain Heer. Hun doel is mensen meer bewust te maken van wat zij al weten, waardoor zij meer gemak en plezier in hun leven ervaren.

Let all of life come to me with ease, joy and glory!

Access Consciousness™ Processen

Access Consciousness™ maakt gebruik van energetische lichaamsprocessen zoals Access Bars®. Eén Bars behandeling kan al veel voor je betekenen. Door te ontspannen en je hoofd letterlijk op te ruimen, kom je beter in je vel te zitten. Ook bij een coachtraject maak ik hier graag gebruik van.

Lees meer over Access Bars®
Hoe ziet een Access Bars® behandeling eruit?

Daarnaast zijn verbale processen, zoals het stellen van vragen, een belangrijk onderdeel van Access Consciousness™. Door vragen te stellen creëer je ruimte voor meer mogelijkheden.

Empowering people to know what they know!

Andere verbale processen (tools) zijn te vergelijken met affirmaties. Je nodigt als het ware meer geluk, gemak of dankbaarheid in je leven uit. Het motto van Access Consciousness™ is een voorbeeld van een verbaal proces.

Let all of life come to me with ease, joy and glory!

Wil je hier meer over weten? Er zijn heel veel mogelijkheden!
Om je een idee te geven kun je hier gratis een tool downloaden.

Deze  tool heeft ons (*SUE en *EMS) leven veranderd!
Heb jij soms moeite met het verwerken van drukte en prikkels?
Heb je weleens last van energieslurpers?

Dan is deze tool écht iets voor jou! Even downloaden en je kunt er direct mee aan de slag!

Hoe werkt het?

Bij Access Consciousness™ is je bewust zijn van wat je weet, de sleutel tot veranderingen in je leven.

Je zou het intuïtie of intuïtief bewustzijn kunnen noemen. Alleen jij weet wat voor jou het beste is.

De meningen en verwachtingen die je hebt over anderen en over jezelf kunnen je emotioneel, fysiek of mentaal in de weg zitten. Ze leggen je een beperking op waardoor je niet open staat voor nieuwe mogelijkheden. Je innerlijke weten wordt overstemd, je blokkeert of je negeert lichamelijke signalen.

Met de tools en technieken van Access Consciousness™ kun je de verwachtingen en oordelen van een ander loslaten.

Je geeft weer ruimte aan jezelf, om te zijn wie je bent en te vertrouwen op wat je weet. Je leert weer te luisteren naar de signalen die jouw lijf geeft.

Je komt los van de verwachtingen van anderen en dat zorgt ervoor dat je krachtiger en zelfbewuster in het leven kan staan.

Is dit ook iets voor mij?

Jazeker! Access Consciousness™ is voor iedereen, jong en oud!

Ben je je vaak bewust van wat anderen voelen, willen of nodig hebben? Ben je vaak in de weer om van alles te regelen en wil je dat zo goed mogelijk doen? Komen er op een dag bewust of onbewust heel veel indrukken bij je binnen? Ben je na je werk of een sociale activiteit vaak toe aan lekker niks en wat rust om je heen?

Weet je dat de oordelen van anderen er niet toe doen, maar blijven ze soms toch malen in je hoofd? Ben je vaak streng voor jezelf, terwijl je juist voor anderen heel mild kunt zijn?

Weet je of hoop je dat er nog veel meer in jou zit of uit het leven te halen valt? Zoek je naar nieuwe mogelijkheden? Wil je graag je eigen keuzes maken?

Dan is Access Consciousness™ er ook voor jou!